AI – umetna inteligenca 1 unča

47,84 

47,84 € na oz. | Cena že vsebuje 22 % DDV.

Srebrni kovanec AI – umetna inteligenca, Čad
AI – Artificial Intelligence Silver Coin, Chad
1 oz

Izdelek je na voljo v najmanjšem obsegu 10 kosov.
Cene se osvežujejo vsako minuto in so vezane na borzno ceno.
Šifra: KS-TKAI1/1 Kategorija: Oznaka: Država: ČadKovnica: Pressburg Mint
Kovina: srebroČistina: 999,9/1000 Tabela čistinVsebnost: 31,1035 g (1 oz)Masa: 31,11 gPremer: 38 mmDebelina: ~2,8 mm
Slike so simbolične, izgled izdelka se lahko spreminja.    

Opis

Umetna inteligenca ali AI lahko spremeni človeštvo na načine, ki jih še ne moremo povsem razumeti. Smo šele na začetku odkrivanja njenega neomejenega potenciala in spoznavanja, kako že presega številna področja človeške izkušnje.

Gre za prvi srebrnik na svetu, ki ga je oblikovala umetna inteligenca – revolucionarni izdelek, ki združuje lepoto tradicionalne izdelave z najsodobnejšo močjo umetne inteligence. Prvotno risbo je ustvaril AI in predstavlja idejo umetne inteligence o tem, kako bi moral izgledati srebrnik.

Sprejmite prihodnost numizmatike, ki zajame bistvo ustvarjalnosti v digitalni dobi in premika meje umetniškega izražanja. Ta srebrnik je dokaz neomejenega potenciala človeške ustvarjalnosti, okrepljenega z močjo umetne inteligence, kar ga dela pravi zaklad za zbiratelje in navdušence.

Končna preobrazba v fizični srebrnik je še vedno zahtevala nekaj človeškega vložka, vendar menimo, da se bo to v prihodnjih letih spremenilo. Zato predstavlja to prvega v novi seriji kovancev, ki bodo dokumentirali napredek tehnologije umetne inteligence v numizmatiki in širše.

»Uspeh pri ustvarjanju umetne inteligence bi bil največji dogodek v človeški zgodovini. Na žalost je lahko tudi zadnji, če se ne bomo naučili izogniti tveganjem.« – Stephen Hawking

AI – umetna inteligenca 1 unča
47,84