Pravno obvestilo

Podatki o podjetju

AURARIA, plemenite kovine d.o.o.
Bleiweisova cesta 30
4000 Kranj

Matična številka: 3646289000
Davčna številka: SI 22470808

E-pošta: info@auraria.si
Spletna stran: www.auraria.si

Varovanje osebnih podatkov

Auraria d.o.o. se zavezuje, k varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list št. 86/2004). Zbrane osebne podatke bomo uporabljali izključno za opravljanje storitev, informativnega gradiva, ponudb, računov in druge potrebne komunikacije z uporabniki. Podjetje v skladu z veljavno zakonodajo RS zbira, vodi, obdeluje in hrani podatke, povezane z opravljanjem storitev, določenih v teh splošnih pogojih. Stranka dovoljuje, da lahko podjetje njene osebne in druge podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za naslednje namene: statistične obdelave, segmentacijo strank, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij in časopisov, nagradnih natečajev, nagradnih razpisov v reklamne namene in vabil na dogodke ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Podjetje lahko obdeluje osebne podatke strank do pisnega preklica privolitve. Podjetje za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletnega mesta www.auraria.si, pri registriranih članih pa tudi: ime in priimek, e‐poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom. Podjetje pod nobenim pogojem ne bo brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredovala osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočila tretji osebi vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje naših zakonitih interesov. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko zaščito svojega računalnika.

Družba Auraria d.o.o. spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez Vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na družbo Auraria d.o.o., ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Družba Auraria d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Piškotki (Cookies)

Spletna stran uporablja zgolj piškotke, ki skrbijo za funkcionalnosti spletne strani – prijava uporabnika, izdelki v košarici ipd.

Item added to cart.
0 items - 0,00