Srebro

26.67

Podatki in grafi o borznih cenah srebra za unčo v zadnjih 24 urah ter zgodovinska cena srebra za obdobje enega leta, meseca ter tedna. Cene za posamezen datum si lahko ogledate s premikom miškinega kazalca nad graf.

Trenutna borzna cena srebra18. 4. 2024, 12:53.
Trgovanje poteka ob delavnikih od 00.00 – 23.00.

Nakup26.67
Prodaja26.77
Sprememba0.25
Se želite pridružiti prestižni družini sveta plemenitih kovin?

Srebrne palice in kovanci so eden najboljših načinov za osvojitev prvih korakov. Srebro je ena najugodnejših plemenitih kovin, ki so na voljo na trgu. Cene srebra so običajno tudi neodvisne od delniških trgov in vam tako lahko zagotovijo boljšo in varnejšo naložbo.

Ali se splača vlagati v srebro?

Skupno svetovno povpraševanje po srebru se je leta 2021 povečalo za 34 odstotkov, kljub nenehni svetovni trgovinski vojni, ki je prizadela številne panoge (vir: Silver Institute). Čeprav pogosto igra vlogo “druge violine” zlata in se imenuje “zlato revnih”, lahko naložbeno srebro ponuja zelo dostopno priložnost tudi za vlagatelje začetnike!

Nakup srebrnih palic in ploščic

Nakup srebrnih palic je eden najučinkovitejših, najvarnejših, najlažjih in najpametnejših načinov vlaganja v srebro. Čeprav ne pridejo v toliko oblikah, kot kovanci, veljajo palice za brezčasno klasiko. Enostavno jih je hraniti in vzdrževati. Poleg tega so za vašo zaščito na njih odtisnjeni podatki o teži in čistosti srebra, datum izdelave ter serijska številka.

Nakup srebrnih kovancev

Srebrni kovanci so med najbolj prodajanimi izdelki in so ena izmed najbolj priljubljenih naložb. Na voljo so v številnih slogih, velikostih, težah in zbirkah. Vsako leto izdelajo veliko kovancev z omejeno izdajo. Na primer v čast kitajskega luninega novega leta in drugih pomembnih praznikov.


Priljubljeni izdelki iz srebra

Item added to cart.
0 items - 0,00