Zlato

2,176.31

Podatki in grafi o borznih cenah zlata za unčo v zadnjih 24 urah ter zgodovinska cena zlata za obdobje enega leta, meseca ter tedna. Cene za posamezen datum si lahko ogledate s premikom miškinega kazalca nad graf.

Trenutna borzna cena zlata – 17. 6. 2024, 2:26.
Trgovanje poteka ob delavnikih od 00.00 – 23.00.

Nakup2,176.31
Prodaja2,177.25
Sprememba24.54

Če razmišljate o vlaganju v plemenite kovine, ste na pravem mestu!

Zlato je najbolj dragoceno in priljubljeno blago na trgu. Auraria ponuja pester izbor zlatih kovancev in palic, s katerimi lahko začnete svoje potovanje v svet plemenitih kovin. Izbirate lahko med najbolj priljubljenimi zlatniki na trgu: na primer brezčasni Dunajski filharmonik iz kovnice Münze Österreich, klasični kovanec American Eagle iz kovnice US Mint ali osupljiv kanadski Javorjev list iz kanadske kovnice Royal Canadian Mint. Če vas bolj zanimajo zlate palice, imamo na voljo tudi klasične in zgodovinske ploščice kovnic Argor-Heraeus, PAMP in Münze Österreich. Zlato je brezčasno in elegantno blago, ki si ga vsak vlagatelj želi v svojem portfelju plemenitih kovin.

Nakup zlatih palic in ploščic

Poleg zlatih kovancev veljajo zlate palice na trgu plemenitih kovin za edinstveno in modro naložbo. Zlate palice so na splošno veliko večje in težje kot kovanci. Pri zlatih palicah ni na voljo toliko raznolikosti, preprosto zaradi njihove določene velikosti, vsekakor pa je njihova klasična oblika znana po vsem svetu. Za zlate palice in ploščice velja, da imajo lastno vrednost, saj bo za zlato vedno obstajal trg. Brez večjih pomislekov lahko v zlato vedno investirate, za svojo prihodnost ali kot darilo. Z zlatom ravnajte kot z naložbeno priložnostjo.

Nakup zlatih kovancev

Pri Aurarii ponujamo širok nabor zlatih kovancev. Po svetu obstaja veliko kovnic in prav vsaka ima svoje edinstvene oblike. Zlati kovanci se razlikujejo po velikosti, teži, vrednosti in slogu. Številni zlati kovanci so pogosto kovani v omejenih izdajah ali kot zbirateljski predmeti, zato je vsak nakup edinstven, vaša donosnost naložbe pa lahko sčasoma tudi še dodatno naraste.


Priljubljeni izdelki iz zlata

Item added to cart.
0 items - 0,00